Исус Христос е бил извънземен, убедени са уфолози и никой

...
Исус Христос е бил извънземен, убедени са уфолози и никой
Коментари Харесай

Исус е бил извънземен?

Исус Христос е бил извънземен, уверени са уфолози и никой не може да ги убеди в противното.

Те дават за образец както цитати от Библията, по този начин и фрески от разнообразни черкви, като на напред във времето са фамозните рисунки в българска църква, където Спасителя е изобразен като че ли го изстрелват с ракета.

Става въпрос за фамозните рисунки в дребната църква " Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат " в село Добърско край Разлог. А най-любопитната от тях е обвързвана със слизането на Христос в пъкъла и отварянето на портите на парадайса за прераждащите се души – тук Спасителя е в нещо, което съвременниците ни дефинират на ракета. Най-добре това се вижда на друга икона - " Преображение Христово ", която демонстрира Исус във към този момент изстреляна ракета, написа " Телеграф ".

Фон Деникен

Тези два български стенописа получиха международна популярност още през 70-те години на предишния век, когато швейцарският откривател и уфолог Ерих декор Деникен ги даде за образец в книгата си, а след това и ги сподели в паметния си филм по нея " Спомени от бъдещето ". Той задава единствено въпроса за какво изографисаният преди 400 години (най-вероятно през 1614 г.) Христос е в сходство на галактически транспортен съд, обкръжен в пламъци, на фона на ясно очертаваща се стратосфера и галактическо пространство. И това се случва епохи преди актуалната просвета да стигне до концепцията за галактическите полети. Откакто Фон Деникен ги сподели, в черквата се тълпят космонавти, физици, всевъзможни откриватели и елементарни хора и никой не може да даде друго пояснение за рисунките с изключение на ракета. Официалната черква обаче е безапелационна и споделя, че тези фрески са си изцяло по източноправославния канон и демонстрират силата и задачата на Спасителя.

Звезда

Привържениците на теорията, че още от антични времена индивидът е контактувал с пришълци от други светове, настояват по какъв начин в действителност Христос си е характерен извънземен. А библейската Витлеемска звезда е извънземен транспортен съд. Тя се движела обратно на разпоредбите за небесни тела от север на юг, което значи, че е или метеорит със странна траектория, или транспортен съд.

Йоан Златоуст споделя, че в действителност Витлеемската звезда имала и невидима мощ, която да покаже пътя на влъхвите до Младенеца. Нещо като джипиес, превеждат го на актуален език последователите на палеоконтакта.

Има разновидности и за това какво е било непорочното зачатие. Най-популярната доктрина, харесвана от уфолозите, е по какъв начин Дева Мария в действителност е претърпяла нещо като инвитро процедура, с цел да се смесят извънземните гени с човешките и да се донесе нов морал. А и всичките чудеса, които Христос прави - възкресяване на мъртъвци, лечение на тежко заболели, превръщането на вода във вино и така нататък, доста по-лесно могат да се обяснят с технологиите на извънземна цивилизация, настояват уфолозите.

Анунаки

Има и такива теории, които считат Христос за хибрид на анунаките – античните полубогове в шумерския епос, одобрявани през днешния ден от уфолозите за типични извънземни. В този ред на мисли самата Библия се счита за нещо като скришен код за връщането на извънземните на нашата планета. И разшифроването й е знание единствено за мощно стеснен кръг от отдадени.

Изследователят Грег Прескот декларира: " Възможно е, даже е най-вероятно повече от една група или групи извънземни цивилизации да са оставили своя отпечатък на Земята. Историята на Исус е основана от църквата като средство за подчинение, управление и подчинение на религията и ръководещите. Въпреки че несъмнено е допустимо да е имало създание със свръхестествени сили, той най-вероятно е бил извънземен или вероятно хибрид на анунаките ".

Библията - такава, каквато я познаваме през днешния ден, в действителност се появява през 325 година на Никейския събор. Тогава отпадат доста трудове като Книгата на Енох, Книгата на юбилеите, Книгата на числата, Книгата на войните на Йехова.

Изследователите споделят, че това, което знаем от тези изчезнали книги, е по какъв начин Йехова в началото е бил богът на отмъщението и гнева. А по-късно става всевластният Господ. И най-после в това изложение са добавени историите за Исус. Последните обаче наподобяват на общ брой от качества и истории на по-раншни богове (или извънземни, както избират да се показват уфолозите). Христос се снабдява със свръхестествените сили на богове като Митра, Хор и Озирис.

Наопаки

Прави усещане на откривателите, че Библията като че ли е написана в един спретнат противоположен астрологичен ред, до момента в който читателят се движи през прецесията на равноденствията, което изяснява и противоположния ред на астрологичните знаци. Например, когато израилтяните трансформират в кумир Златния телец и Мойсей отива в планината - това символизира епохата на Телеца. После, когато Мойсей надува рога на овена, това символизира епохата на Овена. Когато Исус нахранва масите с две риби, това символизира епохата на Рибите. А по-късно, когато Исус сподели да следваме индивида, носещ стомната с вода - това символизира епохата на Водолея, за която към момента астролозите спорят дали е настъпила.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР