Историята на Ружа Игнатова и понзи схемата "OneCoin" ще бъде

...
Историята на Ружа Игнатова и понзи схемата "OneCoin" ще бъде
Коментари Харесай

Холивуд прави филм за Ружа Игнатова и измамата OneCoin

Историята на Ружа Игнатова и понзи схемата "OneCoin " ще бъде пресъздадена във филм. В основната роля ще е холивудската звезда Кейт Уинслет. Уинслет е и продуцент на лентата.

Филмът ще бъде основан на неиздадената на книга на Джен МакАдам и Дългас Томас - жертви на измамата OneCoin. Продукцията е озаглавена .

OneCoin е учредена през 2014 година от Ружа Игнатова в България. OneCoin следва типичната конструкция на многостепенна маркетингова скица, само че е показана като криптовалута.

Обещанията на основателите на OneCoin бяха, че "валутата " ще се трансформира в идващия Bitcoin, макар че не е основана на блокчейн технологията.

Въпреки няколко предизвестия от страна на вътрешни лица от криптоиндустрията и държавни организации, OneCoin продължи да бъде известен, като голям брой хора от целия свят "изгоряха " с парите си.

МакАдам, която сътвори група за поддръжка на жертвите на OneCoin, споделя, че тя и нейните другари и семейство са вложили и изгубили над 250 000 евро в схемата.

Игнатова бе упрекната в машинация с скъпи бумаги и пране на пари на 7 май, само че изчезна през 2017 година Брат й Константин Игнатов, изпълнителен шеф в OneCoin, е упрекнат в същите закононарушения. Той се съгласи да свидетелства против сестра си. Инвеститорите са завели дело против OneCoin за измами в размер до 5 милиарда $.

"Фалшиво! " не е първото произведение, въодушевено от схемата OneCoin. Телевизионно предаване на British Broadcasting Corporation (BBC) за Игнатова също е в развой на създаване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР