Историята на котката и мишката и тяхното запознанство в гоненицата

...
Историята на котката и мишката и тяхното запознанство в гоненицата
Коментари Харесай

Игрално-анимационният Том и Джери продължава да е най-гледаният филм у нас - slava.bg

Историята на котката и мишката и тяхното запознанство в гоненицата из нюйоркски хотел са гледани от 39 044 фенове и регистрират 325 525 лв. доходи.

На втора позиция след предишния уикенд е приключенския "Двете страни на чудесата ". Предисторията на Питър Пан и на Алиса в страната на чудесата е гледана от към този момент 1 432 фенове и има 12 692 лв. от билетите им след първите три дни на екраните.

На трето място е втората премиера от предишният петък - "Преводачите ". Френският трилър за група преводачи, които би трябвало да превеждат книга в първокласен бункер и там се случват редица стряскащи събития, е гледан от 1 141 фенове и има 11 185 лв. от билетите им след трите дни у нас.

Четвърто място е за "Monster Hunter: Филмът ", основан по едноименната видеоигра на японската компания Capcom. Битката на лейтенант Артемис с хората на Адмирала е към този момент трета седмица на екраните и е гледан към този момент от 5 310 фенове и 56 531 лв. доходи от билетите им.

На пета позиция измежду най-гледаните филми е "Малките неща ". Трилърът с Дензъл Уошингтън, Рами Малек, Джаред Лето, София Василиева, Димитър Маринов е от три седмици на екраните у нас, като регистрира до неделя 5 507 фенове и 54 199 лв. доходи.

Шесто място заема "Жената знамение 1984 ", първата премиера след новото отваряне на киносалоните от февруари. Изцяло издържаният в жанр 80-те филм, в който Диана - принцесата на амазонките и Стив Тревър би трябвало да се оправят с Максуел Лорд, е гледан от 8 721 фенове и има 100 320 лв. от билетите им.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР