История за това как заболял с коронавируса разбира чак след

...
История за това как заболял с коронавируса разбира чак след
Коментари Харесай

След 12 дни разходки мъж разбра, че е заразен с коронавирус

История за това по какъв начин болен с ковид схваща чак след 12 дни, че е инфектиран с ковид, споделя АВС.
Били Робъртс, 46-годишен гражданин на американския град Атланта, получава резултатите от теста си за ковид 12 дни след заразяването си. По пътя си най-вероятно е заразил и стотици други хора, споделя самият Робъртс.
" Бях на концерт в Лос Анджелис на първи март. Предполагам, че там е станало заразяването с ковид. На концерта не усетих никакво неразположение, по тази причина взех противоположен полет и се прибрах у дома ".
След идването си вкъщи, Робъртс научава, че един от чиновниците на интернационалното летище в Лос Анджелис е тестван и е дал позитивен резултат за инфекцията.
Заради неналичието на каквито и да е признаци, мъжът от Атланта даже не се замисля, че може да е болен.
Въпреки това на 12-ти март мъжът, който има и астма, стартира да демонстрира признаците на подлия вирус, до момента в който е във фитнеса.
" Имах зной, по-висока температура, стартира да ме боли и тялото. Почти незабавно пристигна и злокобна суха кашлица ", споделя Робъртс.
На идващия ден отива при персоналния си доктор, а след това бива приет в болница. Но резултатите от тестванията му за ковид към момента не са известни.
" Влезе здравната сестра, на която обясних, че съм 99% уверен, че съм с COVID-19. Тя незабавно напусна стаята и я чух в коридора да споделя, че не знае какво да прави ".
След рентгенова фотография на белите дробове на мъжа е назначено лекуване, а след това стои изолиран у дома.
Седмица по-късно излизат и позитивните резултати от теста .
Отнема му дни, с цел да откри връзка с всички, с които е бил в контакт през 12-те дни, в които е бил инфектиран - негови другари от фитнеса, сътрудниците му от аматьорския футболен тим, както и личния състав на заведения, в които всяка нощ е излизал.
" Това е извънредно, в никакъв случай не бих изложил толкоз доста хора на риск, в случай че знаех, че съм болен ".
Впослествие се оказва, че един от приятелите му, с който пили дружно по питейни заведения, е диагностициран с позитивен тест.
В момента Робъртс се възвръща от инфекцията и чака своите два следващи негативни теста, с цел да отпадне карантината му. " Когато мога да излизам на открито, евентуално първо ще отида на работа, след това на фитнес, а след това ще стана доброволец в някоя черква, с цел да оказвам помощ на инфектирани с ковид ", споделя болният от COVID-19 мъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР