Историческият сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще бъде

...
Историческият сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще бъде
Коментари Харесай

Паметната битка Кубрат Пулев – Хюи Фюри

Историческият конфликт сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще бъде излъчен директно в DIEMA XTRA през октомври. Месецът ще бъде белязан още от значими футболни конфликти, волейболни безредици, безподобен баскетбол и основни съревнования във Формула 1. Съдържанието от DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 е налично и в платформата PLAY DIEMA XTRA, а най-интересните дуели ще бъдат излъчени като обособени събития, които могат да се купят единично.

През октомври всички очи ще са ориентирани към събитието на месеца – паметният дуел сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри, който ще се организира в границите на боксова галавечер на 27 октомври в „ Арена Армеец “. Българинът е с 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута, а първенецът на Англия в тежка категория е с 21 триумфа, 1 проваляне и 11 нокаута. Победителят от дуела ще завоюва статута на формален кандидат за международната купа при най-тежките, версия Международна боксова федерация (IBF). Боксовият театър ще включва седем мача и ще се предава директно по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA. В рамките на събитието ще се организира и среща сред последния медалист за България в бокса от олимпийски игри Тервел Пулев (11 победи с 10 нокаута) и Леонардо Брузесе (19 победи, 5 загуби, 6 победи с нокаут). Двамата ще се борят за европейската купа в полутежка категория.

В ефира на DIEMA SPORT 2 феновете на бокса могат да проследят още борбата за Европейската купа в лека категория сред непобедените Люис Рицън и Франческо Патера от интернационална галавечер в Нюкасъл, която ще се организира на 13 октомври от 21:00 ч.

През октомври по пътя на актуалните водачи в Първа професионална лига лежат съществени тествания.
На 20 октомври от 20:00 ч. Левски ще брани мястото си на върха против приближаващия първенец Лудогорец, а в края на месеца в Стара Загора сили ще премерят другите два отбора от първата четворка – Берое и ЦСКА. Октомври завършва с четвъртфиналите за Купата на България, където „ сините “ пътуват до негостоприемния стадион на Черно море, а „ разградските орли “ одобряват носителя на трофея Славия. Зрелищните срещи можете да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT.

В богатата стратегия на DIEMA SPORT 2 ще бъдат излъчени всички значими дербита от британската Висша лига. Ливърпул ще търси победа над Манчестър Сити на 7 октомври от 18:30 ч, с цел да се откъсне от „ жителите “ на шампионската позиция. Жозе Моуриньо може да се завърне за последно на „ Стамфорд бридж “ като управител на Манчестър Юнайтед, когато „ алените дяволи “ гостуват на Челси на 20 октомври от 14:30 ч. В последния понеделник на месеца, 29 октомври, от 22:00 ч. феновете на DIEMA SPORT 2 ще могат да гледат любопитния конфликт сред Тотнъм Хотспър и Манчестър Сити.

И още първокласен европейски футбол ще предложи спортният канал DIEMA SPORT 2 с мачове от френската Лига 1. Тази неделя, 7 октомври, от 22:00 ч. Пари Сен Жермен ще одобри подлия Лион, а на 28 октомври от 22:00 ч. парижани и марсилци ще показват първото издание за сезона на свирепото френско Класико на южния бряг.

Интрига няма да липсва и във Формула 1. През октомври предстоят цели три надпревари, след които лидерът в класирането Люис Хамилтън може да се трансформира в едвам третия водач с пет международни трофеи. На 7 октомври от 08:10 ч. на пистата Судзука ще се организира конкуренцията за Голямата премия на Япония. Трасето с форма на осмица е измежду най-красивите и предизвикателни в света, като дължината му е 5,807 км и има 17 завоя. На 21 октомври от 21:10 ч. следва стартът в Съединени американски щати, а в края на месеца, на 28 октомври от 21:10 ч., водачите във Формула 1 ще се състезават в Мексико, където ще се борят за първото място на трасето Ерманос Родригес. Вълненията от тренировките, квалификациите и конкуренциите можете да наблюдавате онлайн в ефира на DIEMA SPORT 2.

Месецът предлага и значими събития в родния волейбол. Тази събота, 6 октомври, в мач за Суперкупата на България един против различен се изправят тимовете на Нефтохимик и Монтана, а феновете ще могат да проследят дуела онлайн от 14:30 ч. по DIEMA SPORT. Няколко дни по-късно нови волейболни безредици ще провокира подновяването на Суперлигата.

През октомври започва и новият сезон в най-престижната международна мъжка професионална баскетболна лига НБА. Първата забавна среща, която ще бъде излъчена в спортните канали на DIEMA XTRA, е с присъединяване на миналогодишния кандидат за шампионските пръстени Кливланд Кавалиърс против Атланта Хоукс на 22 октомври от 01:00.

Гледайте най-интересните спортни събития през октомври онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР