Истниски терлевизионни маратони чакат зрителите след рестартирането на най-популярното първнество

...
Истниски терлевизионни маратони чакат зрителите след рестартирането на най-популярното първнество
Коментари Харесай

Чака ни десетчасов футболен маратон от Англия

Истниски терлевизионни маратони чакат феновете след рестартирането на най-популярното първнество в света - британската Висша лига.

На 17 юни вечерта ще гледаме Манчестър Сити - Арсенал и Астън Вила - Шефийлд Юнайтед. Те ще са последвани от първия цялостен уикенд със срещи от месец март насам.

Само един от дуелите на уикенда ще минава през абонамента на Sky Sports, само че за останалите няма да се заплаща спомагателна сума.

Това е жест на малките екрани - а те са Sky Sports и BT Sports към феновете, които по този начин или другояче няма да могат да гледат футбол онлайн най-малко до есента.

Планът включва мачове в 12, 14, 16, 18 и 20 часа локално време (+2 часа у нас) в съботите и неделите сред 19 юни и края на месец юли.

В делничните дни програмата ще е с по два мача във вторник и сряда (18 и 20 ч локално време), конфликт в петък вечер, а при опция ще има дуели в понеделник и четвъртък.

Идеята е за към 40 дни да се изиграят оставащите 92 мача от шампионата.

У нас правата за британското състезание се държат от Диема.

Рестарта на Висшата лига се чака и с огромено неспокойствие от почитателите на Ливърпул по целия свят Единственото неразбираемо нещо за тях е навръх коя дата " алените "  ще завоюват своята дълго чакана 19-та купа на Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР