Истинско шоу се разигра тази вечер в реалити формата „Като

...
Истинско шоу се разигра тази вечер в реалити формата „Като
Коментари Харесай

Златка с предложение за брак на живо в Като две капки вода

Истинско шоу се разигра довечера в реалити формата „ Като две капки вода “. Златка Райкова излезе на сцената като Мадона, изпълнявайки хитовата й ария "Like a virgin ".

И с това тестване в „ Капикте “ Златка се оправи доста добре, само че това не беше изненадата на вечерта.

След осъществяването на Залатка, Рачков сподели, че й прави кастинг за мъж. Веднага се появиха претенденти с номерца. Кулминацията обаче бе появяването на приятеля на Златка, ММА боецът Георги Валентинов. Той излезе на сцената с букет цветя, колиничи, извади пръстен и попита Златка, дали ще се омъжи за него.

Златка изпадна в потрес и попита: Това смешка ли е? Тя цялата се разтрепери от неспокойствие и сподели заветното „ ДА “.

Бащата на Златака също беше в публиката и излезе на сцената да поздрави щерка си и да даде благословията си за бъдещото семейство. Разбра се, че той особено се е върнал от Испания.

В публиката, с цел да поддържат Златка бяха доста нейни другари - певицата, Алисия със сина си Валреко, Лидка Скалата, Цецо Андреев и други

Цялата зала стана на крайници и приветства прясно сгодената двойка, а Златка не можеше да преглътне сълзите.

Георги и Златка са гаджета от няколко години. Те постоянно са показали мощна обич и сред тях рядко е имало горещи кавги, типични за родния елит.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР