Истински рекорд по гледане на филми за възрастни отбелязват потребителите

...
Истински рекорд по гледане на филми за възрастни отбелязват потребителите
Коментари Харесай

БГ с рекорд по посещения на XXX сайтове - slava.bg

Истински връх по гледане на филми за възрастни означават потребителите в България. По време на изключителното състояние, с изключение на с ракия, нашенеца се развлича и с клипчета с непристойно наличие.

Това бе оповестиха от най-големия уебсайт за възрастни, откъдето неотдавна оповестиха, че с цел да създадат престоя на жителите на Европа, по-приятен, до момента в който са си в домовете, пуска безвъзмезден достъп до премиум видеата, които са с най-високо качество и не прекъсват поради реклами.

България се оказа на второ място по посещаемост в Европа, след Словения. А това бе регистрирано от най-големия уебсайт за филми за възрастни в мрежата, написа „ Телеграф”.

Странното е, че измежду търсените поръчки са Ухан, Covid-19 и ковид. А след Словения и България, трета се подрежда Румъния.

В уеб страниците най-често се появят търсения на клипове като „ Изоставеният Ухан” и „ Агент на здравните служби задържа жена, инфектирана с коронавирус”.

След нас в класацията са още Малайзия, Сърбия, Австрия, Португалия, Сингапур, Колумбия и Филипините. Данните са оповестени от списание „ Форбс”. А уеб сайтът за възрастни се посещава от повече от 120 млн. души на ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР