Истинска словесна война е на път да се разрази между

...
Истинска словесна война е на път да се разрази между
Коментари Харесай

Уайлдър: Джошуа е страхливец, след бой с мен животът приключва

Истинска словесна война е на път да се развихри сред щабовете на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, макар че занапред Джошуа ще се бие с Кубрат Пулев, а не с първенеца на Световния боксов съвет (WBC).

На 4 ноември Уайлдър излиза да пази своята купа против Бърмейн Стивърн от Канада, откакто Луис Ортис даде позитивна допинг проба.

В изявление, представено от Independent, Уайлдър упрекна Джошуа, че е купил първата си купа и заплаши всички свои противници, че ще ги наранява до "степен повече да не желаят да живеят ".

"Те към този момент са ужасени от мен и когато споделям "ТЕ ", имам поради топ боксьорите от свръхтежка категория, " съобщи Уайлдър. "Не споделям, че всички се опасяват, знам, че някои желаят да се бият с мен, само че в сърцата им има боязън. Когато съм на кръга, съм опасност за живота им. Там съм Бронзовия бомбардировач. Извън кръга, съм просто Дионтей. "

Той се разгласи за една обединена дивизия и събиране на поясите. Според Уайлдър, не Джошуа, а той е бил първият, който е изискал сходно обединяване.

"Джошуа знае какво желая аз. Всички знаят. Еди Хърн знае. Феновете знаят. Аз желая него, " продължи Уайлдър.

"Той не може да каже, че е най-хубавият. Той даже не знае дали е най-хубавият, и въпреки всичко е първенец. Те си купиха първия пояс от Чарлс Мартин, сигурен съм. Той не беше подготвен, само че откакто се озова в тази позиция, към този момент няма по какъв начин да си признае, че не е подготвен. Хората стартират да приказват за теб, когато си първенец. Ти си страхливец, щом не приказваш самичък за себе си. Аз приказвам за себе си и споделям, че съм най-хубавият. Така че дано да забележим кой е, " прикани Уайлдър Джошуа.

Уайлдър се закани на Джошуа и отписа Кубрат

Джошуа призна, че се опасява от Пулев и Уайлдър

Легенда в бокса: Антъни Джошуа още не е суперзвезда

Еди Хърн: След Пулев, мач в чужбина, след това Уайлдър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР