Истината е, че за едно правителство, което е нестабилно -

...
Истината е, че за едно правителство, което е нестабилно -
Коментари Харесай

Диана Дамянова: За едно правителство, което е нестабилно, повишение на цената на горивата е убийство

Истината е, че за едно държавно управление, което е несигурно - един го рита, различен му дърпа столчето, покачване на цената на горивата е ликвидиране. Това ми се коства, че ще стане, в случай че приказваме за дерогацията. Аз познавам работата на „ Лукойл “, познавам тази компания, тъй като съм работила в нея. В този смисъл не считам, че може да се промени елементарно. Тя е добре структурирана. Проблемът там е, че когато марката на нефта се смени, може да се стигне до недостиг. При петрола най-скъпият съставен елемент е неговият превоз. Произвеждаш го, товариш го и го извозваш. Как ще се откри сурогат за единица време - ми е мъчно да кажа. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио „ ФАКТИ “ и предаването „ Разговор “ Диана Дамянова, PR специалист.

„ За два месеца би трябвало да се откри нов източник на нефт. „ Лукойл “ е ужасно съвременно изработен цех, само че предопределен за съветски петрол. В този смисъл считам, че опасенията на Денков и Василев - че ще бъдат изгонени с камъни, в случай че се стигне до висока цена на горивата, са основателни. Хората за много по-малко са подготвени да блокират цялата страна “, сподели още тя.

„ Висока цена на горивата не просто може да смъкна всяко държавно управление, това смъква всяко държавно управление. Чухме към този момент причини на Василев и Денков. Премиерът сподели: „ След като се направи ротацията, правете каквото желаете. “ Тук приказваме за три месеца, през които се вижда същинският боязън и суматоха от бензиновата колонка, на която написа 5 лева “, показа още Дамянова.

Според нея сега борбата е за събаряне цената на „ Лукойл “.

„ Какъв ще бъде резултатът, кой я води тази борба - ще забележим. Всичко щеше да наподобява обикновено, в случай че първият акт не беше това „ прибиране “ на пристанището на „ Росенец “. Преди Ваньо Танов имаше едни съмнения към дейностите на „ Лукойл “ и тогава пристанището се изпълни с камери - през двадесет метра са. Тръбата за доставка на петрол е разграничена на стотици места с измервателни удари. В този смисъл отнемането на пристанището единствено основава проблем на „ Лукойл “. Каквито и вложения да си правил, когато се работи по този начин, дефакто се смъква цената на компанията. В Румъния „ Лукиойл “ бяха посъветвани общително да бягат много бързо и да си търсят покупател, в Италия също стана по този начин. „ Лукойл “ си отива от Европа по геополитически аргументи, само че на негово място ще дойдат нови притежатели. В момента, който и да е покупател, доста се радва на тези дейности против „ Лукойл “, показа още Дамянова.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР