Испектори от столичната РЗИ влязоха на проверка в парламента днес.

...
Испектори от столичната РЗИ влязоха на проверка в парламента днес.
Коментари Харесай

Здравни инспектори провериха носят ли депутатите маски в парламента

Испектори от столичната РЗИ влязоха на инспекция в Народното събрание през днешния ден. Това накара мнозина от депутатите да си сложат маските - нещо, което очевидно пренебрегваха от началото на това Народно заседание.

Мярката за наложително носене на защитни маски на закрито продължава да е в действие и даже от Министерство на здравеопазването подсетиха категорично за нея предходната седмица. Въпреки това и напълно очевидно от тв репортажите и излъчванията онлайн, тя всеобщо не се спазваше от националните избраници както в пленарна зала, по този начин и в коридорите на Народното събрание.   

За идната инспекция на здравните инспектори и заплаха от санкции се е разчуло още преди РЗИ да влезе в Народно събрание. Затова още преди старта на парламентарния ден множеството депутати побързаха да сложат маски, съобщи в. " 24 часа ". Проверяващите от РЗИ са направили оглед от балкона в пленарна зала. Присъствието им обаче не стресна всички национални избраници и някои по този начин и не извършиха условието за маски на закрита Сред тях са ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов и членовете на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Арманс Бабикян и Николай Хаджигенов, написа в. " 24 часа ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР