Испанският треньор на Олимпик (Марсилия) Марселино, който пое отбора през

...
Испанският треньор на Олимпик (Марсилия) Марселино, който пое отбора през
Коментари Харесай

Френски гранд остана без треньор

Испанският треньор на Олимпик (Марсилия) Марселино, който пое тима през лятото, " няма да продължи задачата си ", оповестиха от френския клуб.

Събитията от понеделник, когато сдружения на последователите на клуба желаеха оставката на президента Пабло Лонгория " не разрешават на Марселино и екипа му да извършват в положителни условия функционалността, за която са били ангажирани. Предвид подтекста клубът е доста отчаян, че би трябвало да се оправя без треньор и механически щаб ", се споделя в официално съобщение на клуба.
 Ливърпул с лек чоп в Лига Европа, Аякс, Марсилия, АЕК и Брайтън са в най-тежката група
Ливърпул с лек чоп в Лига Европа, Аякс, Марсилия, АЕК и Брайтън са в най-тежката група

Други любопитни групи събраха Рейнджърс и Бетис, Аталанта и Спортинг Лисабон, както и Виляреал и Рен

Напускането на 58-годишния ментор бе официализирано ден преди първия мач на тима в Лига Европа против Аякс и четири дни преди дербито в Лига 1 против Пари Сен Жермен. Марселино бе поканен от Лонгория да заеме освободеното от хърватина Игор Тудор място на треньор едвам 10 дни преди старта на подготовката и малко време преди мачовете с Панатинайкос в Шампионската лига, след които тимът бе отстранен от шампионата. Той изведе Марсилия единствено в седем мача (3 победи, 3 равенства и 1 загуба).

Очаква се бившият футболист на Олимпик Жак Абардонадо да води отбора в мача с Аякс в четвъртък.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР