Испанският футболен клуб Хетафе ще опита да задържи Мейсън Грийнууд

...
Испанският футболен клуб Хетафе ще опита да задържи Мейсън Грийнууд
Коментари Харесай

Грийнууд няма да се връща в Ман Юнайтед, Хетафе иска да го задържи

Испанският футболен клуб Хетафе ще опита да задържи Мейсън Грийнууд и през идващия сезон, съобщи президентът на тима Анхел Торес, представен от организация Ройтерс. Той изясни, че не чака нападателят да се завърне в британския Манчестър Юнайтед след края на интервала чартърен.

Грийнууд, на 22 години, се причисли към Хетафе през септември. Той се оказа непотребен в Юнайтед след делото против него за побой и опит за обезчестяване. Нападателят има 10 гола в 32 мача за испанците, които се намират на десето място в Ла Лига.

Getafe President Angel Torres said the LaLiga side hope to keep Mason Greenwood for another season and that he does not expect the forward to return to parent club Manchester United at the end of the campaign.
— Reuters Sports (@ReutersSports)
" Ако зависи от момчето, неговите родители и клуба, то той ще остане за още една година. Въпросът е обаче какво ще създадат в Манчестър. Спортният ни шеф пътува за Англия предходната седмица и бе с него. Те желаят добра оферта за продажба, тъй като той няма да се завърне в тима ", съобщи Торес, представен от Ройтерс.

" Ще би трябвало да чакаме до края на месец юни. Всички в клуба, в това число треньорът, сме удовлетворени от него. Мисля си, че той ще остане за още един сезон или най-малко до януари. Грийнууд е добър футболист ". / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР