Испанската футболна лига не отхвърля възможността запалянковците да се завърнат

...
Испанската футболна лига не отхвърля възможността запалянковците да се завърнат
Коментари Харесай

В Испания си правят сметки за връщане на публиката още този сезон

Испанската футболна лига не отхвърля опцията ентусиастите да се завърнат по стадионите още през сегашния сезон, преустановен през месец март поради световната пандемия. Идеята е подкрепена персонално от президента на организацията Хавиер Тебас и зависи напълно от здравните управляващи в обособените райони.

" Феновете би трябвало да се завърнат по стадионите сега, в който им бъде позволено да го създадат ", сподели Тебас в изявление за Мовистар и добави, че не е проблем на някои уреди да бъдат допускани последователи, а на други - не.
 Ла Лига се завръща с виртуални трибуни и тон от електронна игра
Испания подвига последователно рестрикциите и в някои райони към този момент има предпоставки за дуели с стеснен брой фенове, както се случи и в България през миналия кръг. Лас Палмас даже пожела да одобри почитатели в идващия кръг, откакто Канарските острови прогресираха доста в битката с ковид в последните седмици. Мадрид и Барселона обаче към момента изостават доста.

Тебас изясни, че при последните инспекции нe са открити позитивни проби за COVID-19 при футболистите и чиновниците в клубовете. Той обаче акцентира, че е извънредно значимо Испания да остане внимателна.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР