Испанка и трима боливийци, представили на граничния пункт чужди немски

...
Испанка и трима боливийци, представили на граничния пункт чужди немски
Коментари Харесай

Задържаха боливийци с чужди паспорти на „Капитан Андреево“

Испанка и трима боливийци, показали на граничния пункт непознати немски документи за идентичност, са арестувани в ГПУ-Свиленград, осведомят от Министерство на вътрешните работи.

Половин час след среднощ през днешния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ дошъл за влизане в България рейс,,Мерцедес “. В него пътували 39-годишна жена, 3-годишно дете и юноша на 19 години, които показали немски документи за идентичност. При инспекцията граничният служител на реда се усъмнил в идентичността на тримата и те били отведени за надзор на втора линия.

Служителите на Групово дело „ Гранична полиция “ създали експертни информации, при които станало ясно, че немските документи са същински, само че не са на приносителите. Последвала щателна инспекция на багажа. В чантата на 59-годишна испанка, също пътуваща в рейса, били открити същинските боливийски паспорти на тримата пасажери, показали непознати документи.

Испанката и тримата боливийци са арестувани в ГПУ-Свиленград. Детето е настанено в профилирано помещение. Работата по случая продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР