Испания победи Англия с 2:1 в очакваната с най-голям интерес

...
Испания победи Англия с 2:1 в очакваната с най-голям интерес
Коментари Харесай

Испания обърна Англия на "Уембли" в дебюта на Луис Енрике

Испания победи Англия с 2:1 в предстоящата с максимален интерес среща от новия шампионат на УЕФА - Лигата на нациите.

На " Уембли " домакините откриха резултата в 11-ата минута, когато Маркъс Рашфорд се възползва от извеждащ пас на Люк Шоу и преодоля Де Хеа.

Испания обаче сподели темперамент в дебюта на треньора Луис Енрике и стигна до цялостен поврат. В 13-ата минута Родриго проби по десния фланг и пусна топката към Саул Нигес, който не остави късмет на Пикфорд - 1:1.
Снимка: Getty Images
Двадесетина минути по-късно " Ла Фурия Роха " излезе напред в резултата посредством Родриго, който бе оставен непокрит на близката греда и осъществя, възползвайки се от центриране от директен свободен удар.

В началото на втората част бранителят на " Манчестър Юнайтед " Люк Шоу се сблъска с Дани Карвахал и остана имобилен на терена. След като получи здравна помощ към 7 минути, той бе изнесен на носилка с кислородна маска. На негово място в игра влезе Дани Роуз.
Снимка: Getty Images
До края на срещата англичаните мъчно създаваха голови обстановки пред Де Хеа, до момента в който испанците избраха да задържат повече топката. Все отново в даденото от рефера 9-минутно продължение резервата Дани Уелбек означи, само че попадението бе анулирано поради фаул против стража Де Хеа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР