Испания обмисля сериозно варианта да излезе със схема с фалшива

...
Испания обмисля сериозно варианта да излезе със схема с фалшива
Коментари Харесай

Ла Фурия излиза без централен нападател срещу Испания

Испания обмисля съществено разновидността да излезе със скица с подправена деветка в борбата против Италия на " Сантяго Бернабеу " тази събота. Дербито от квалификациите в Европа се явява директна борба за първото място, което в последна сметка ще обезпечи място на мондиала в Русия. Вестник " Марка " през вчерашния ден означи, че неналичието на Диего Коста ще наложи смяна в проектите на испанския селекционер Хулен Лопетеги.

Алваро Мората към момента може да бъде употребен като централен нападател, само че " фуриите " евентуално ще предпочетат да заложат на сполучливото потребление на подправена деветка от край на Евро 2012. Тогава Испания разгроми " адзурите " на Чезаре Прандели с 4:0. Тогава в ролята на нападател се вживя Сеск Фабрегас. На Иберийския полуостров напомнят още, че при започване на сегашния сезон и Барселона прибягва до потреблението на звездата си Лео Меси като подправена деветка.

Най-вероятният реализатор на тази роля в идния мач против Италия на " Бернабеу " ще бъде Давид Силва от Манчестър Сити. Друга алтернатива е намиращия се в страхотна форма нападател на Реал Мадрид Марко Асенсио.

 Давид Вия: На 35 и още веднъж в националния? Няма по какъв начин да не съм благополучен!
Давид Вия: На 35 и още веднъж в националния? Няма по какъв начин да не съм благополучен!

" Благодаря за доверието "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР