Искате да спечелите 5 хил. лв., 10 хил. лв. или

...
Искате да спечелите 5 хил. лв., 10 хил. лв. или
Коментари Харесай

Отвратителна измама с реклама за 15 000 лв. дебне наивници в интернет

Искате да спечелите 5 хиляди лева, 10 хиляди лева или даже 15 хиляди лева на месец без да рискувате спестяванията си, да инвестирате положение и да работите тежко. Отговор на въпроса по какъв начин да стане това може да намерите в интернет, където е “разкрит” методът за печелене на бързи пари на проф. Томас Лаурен, написа "Труд ".

Но най-хубавото е, че с цел да печелите с метода на професора, не е нужно да знаете нищо за онлайн валутите, математиката и стопанската система, написа в публикацията в интернет, което ясно демонстрира за какви хора е предопределена.

На уеб страницата https://time-for-investment.com/359/retwbv1/ изясняват по какъв начин всеки може да завоюва: “Професорът е основал специфични капиталови пакети от най-печелившите онлайн валути.

Благодарение на това дава опция за облага 24 часа дневно, 7 дни в седмицата. За разлика от елементарните интернет валути, капиталовите пакети се състоят от няколко, а не една валута (в взаимозависимост от обстановката на пазара).

Благодарение на това: са устойчиви на съмненията на пазара – постоянно печелите; дават насъбрана облага на равнище 200-1000% месечно; употребяват резултата на финансовия елеватор, по тази причина можете да започнете да печелите единствено с 200 лева; не изисква отварянето на никакви сметки, нито сключване на договори”.

За да стане всичко това действителност от уеб страницата ви оферират да купите няколко пакета от криптовалутата Рипъл (Ripple) като един пакет се продава за 67 лева И дават обещание да спечелите минимум 2121 лева, или 2890% възвръщаемост от тази инвестиция в близко време.

Всъщност Рипъл е една от съществуващите в света криптовалути, сходна на Биткойн, Етериум и Лайткойн, която се употребява за интернационалните разплащания. Но гаранция на къде ще върви курсът на Рипъл никой не може да даде, разясниха финансисти. Вчера курсът на Рипъл беше към 0,25 $.

Статията в интернет, от която се изяснява по какъв начин хората може да завоюват елементарно пари, е направена като информативен уебсайт с няколко обособени рубрики. Но където и да цъкне човек с мишката се отваря един и същи уебсайт, където може да вкара имена и имейл, както и какъв брой пакета Рипъл желае за купи. След това се чака да получи позвъняване или имейл по електронната поща с инструкции по какъв начин да преведе парите.

В уеб страницата има и доста мнения на хора, които изясняват по какъв начин към този момент печелят от Рипъл и няма смисъл човек да държи парите си в банка при актуалните ниски лихви. Коментарите като че ли са всеки от Facebook, само че в случай че човек желае да добави собствен коментар това няма по какъв начин да стане. Нито пък може да разгласява отговор на някой от качените в уеб страницата мнения.

Към публикацията в интернет има и мнения на специалисти и професори, които изясняват преимуществата на криптовалутите. Същата публикация може да бъде открита и на румънски език. Там обаче Алек Й., който изяснява, че би си купил още няколко пакета Рипъл, се трансформира в Юлиан Г. (IUlian G.). На румънския уебсайт дават обещание същите облаги от 5 хиляди, 10 хиляди или даже 15 хиляди на месец, само че валутата към този момент не е в левове, а в леи.

На места в уеб страницата създателят на бързия метод за елементарно печелене на пари е подписан като проф. Томас Лаурен, а на други като като Ромас Лаурен. За да има по-голям резултат от публикацията, се изяснява, че остават малцина пакети Рипъл, т. е. решението за покупка би трябвало да се вземе доста бързо и импулсивно, а в противоположен случай ще пропуснете шанса на живота си.

За още по-голям резултат и драматизъм, в публикацията в интернет изясняват, че банките и корпорациите са издали смъртна присъда на професора, тъй като дава опция на доста хора да станат богати. Срещу него даже имало закани. “Започва се от анонимни позвънявания, закани и полицейски обиски в дома му. След това идват писмата от адвокатски адвокатски фирми, заплашване със съд, щурм в офиса, подпалване на колата…”, написа в публикацията.

Проверка в интернет сподели, че по света има редица професори с името Томас Лаурен, само че нито един от тях не наподобява на този от фотографията в публикацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР