Искате да предложите брак на любимата жена, купили сте пръстена

...
Искате да предложите брак на любимата жена, купили сте пръстена
Коментари Харесай

Къде да предложите брак според зодията на любимата

Искате да предложите брак на обичаната жена, купили сте пръстена и към този момент си представяте фойерверки и шампанско, които танцуват в близост. Но едно от най-трудните неща при планирането на предложение за брак е местоположението.

Може би си мислите да предложите посред многолюден град и всички да станат очевидци на този толкоз значим за вас миг, само че какво ще стане, в случай че половинката ви е мечтала постоянно този миг да е по-личен и в близост да няма други хора?

Тъй като този ден би трябвало да е съвършен, би трябвало да помислите какво би се харесало на индивида до вас. Директно да попитате не е най-хубавото решение, изключително, в случай че желаете предлагането да е изненада.

Ето за какво е редно да вземете нещата свои ръце и да извършите изследване, с цел да изберете идеалното местонахождение. Ако желаете да се съобразите със зодията на обичаната ви, списание Travel and Leisure () е направило изследването вместо вас.

Козирог
 Сансер, Франция
Козирозите са амбициозни и отдадени сътрудници, които заслужават нещо обичайно, само че надалеч не скучно. Заведете обичания човек в Сансер, Франция. Вълнуващи хълмисти улички със старинни къщи и кафенета и удивителни гледки към долината. Празнувайте с чаша вино, което в никакъв случай няма да забравите. Макар да не е Париж, козирогът ще оцени доста повече това удивително място.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР