Искате да изглеждате с няколко години по-млада? Искате да сте

...
Искате да изглеждате с няколко години по-млада? Искате да сте
Коментари Харесай

3 лесни прически за подмладяване

Искате да изглеждате с няколко години по-млада? Искате да сте съвременна и с юношески тип?

Най-лесният метод да свалите години от възрастта си, е в прическата и в ръцете на професионален стилист. Фризьорите знаят точните прически за подмладяване, които ще отиват на вашето лице.

Забравете за другите козметични артикули и пластични процедури.

Професионалният специалист ще направи чудеса с прическата ви и ще ви подмлади.

Какво би трябвало да знаете, с цел да изглеждате зашеметяващо и с юношески тип в зрялата си възраст?

Добрата вест е, че в този момент всички типове с друг цвят, жанр, форма и дължина са подобаващи за вас! Не се ограничавайте в избора си!

Все отново, като предписание се приема, че за дами над 50 са подобаващи къси и междинни прически с сдържан размер. Добре е да обърнете внимание на размера в корените, в случай че имате по-слаба коса.

Друг елементарен трик за подмладяване е да си извършите „ продължен бретон “.

Прическа с продължен бретон, сресан встрани се прави на задоволително дълга коса. Може да се носи от дами с всякаква форма на лицето. Удължен бретон ще направи лицето ви да наподобява по-изящно, елегантно и тънко. Така ще може да прикриете бръчки по челото и ще наблегнете скулите. Ще изглеждате свежа и млада!

Ето кои са 3 стила прически за подмладяване:

Раздвижена подстрижка

Как се прави? Ще ви създадат доста и разнообразни равнища в косата, с по този начин нареченото „ пълзящо подкастряне “. Добре е, в случай че се употребява бръснач при оформяне на подстрижката, в случай че косата ви е здрава.

Защо да носите тази прическа? Видът на тази „ раздърпана “ прическа основава размер. Ако косата ви е по-тънка, тя е съвършен избор за вас. Тъй като тя е построена от доста равнища, основава образно визия за гъста и мощна коса. Тя съживява лицето ви и скрива нежеланите промени. Притежателка на тази „ раздвижена “ прическа е актрисата.

Класическо каре

Как се прави? Отпред на лицето, косата ви би трябвало да стига до брадичката и последователно да се съкратява на врата. При тънка коса, оставете косата идеално права. Ако имате по-гъста коса, може да бъде филирана. Много известна с тази е прическа е филмовата звезда Хелън Мирън.

 3 лесни прически за подмладяване

Защо да носите тази прическа? Тази прическа образно удължава лицето, тъй като оформя предната част и стига до брадичката от двете страни. С нея ще изглеждате с по-високи скули, което ще ви подмлади. Овалът на лицето ще наподобява по-удължен и ще скрие измененията на кожата.

Каскадна подстрижка

Как се прави? Подстрижете косата си на стъпала, като кичурите, които попадат върху лицето, да се спускат надолу. Така дължината на косата ви последователно ще се трансформира и ще се спуска в красива каскада надолу. Много от филмовите и музикални звезди носят такива каскадни прически, като.

Защо да носите тази прическа?

Тази прическа обгръща напълно скулите и шията ви и скрива всички дефекти по кожата, които издават възрастта. Прическа вид „ каскада “ е подобаваща, в случай че овалът на лицето ви се нуждае от лека промяна. С дължината не би трябвало да се прекалява, под раменете е най-подходяща за този жанр.

Стилистите поучават да подстригвате косата си като вземете поради форамата и типа на вашата коса. Направете това, което ви харесва! Ще изглеждате по-млада с тези три прически за подмладяване. Не забравяйте, че е добре да наблегнете най-привлекателните си черти, да бъдете себе си!

Късата коса сигурно отстранява няколко години и в този момент също е в стилната наклонност за 2023.

Дългият фасул, подкастряне с асиметрия, към момента са в стилните трендове за тази година.

За стилизиране може да употребявате пяна, с цел да създадете този лек, въздушен, свободен жанр на прическата.

Ако методите към подстрижката си с внимание и схващане, може да изглеждате извънредно стилни, витални и доста красиви!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР