Исканията заради, които синдикалните организации в МВР са в състояние

...
Исканията заради, които синдикалните организации в МВР са в състояние
Коментари Харесай

СФСМВР продължава с протестите на 22 декември, исканията им не са изпълнени

Исканията поради, които синдикалните организации в Министерство на вътрешните работи са в положение на митинг, не са изпълнени.

Следвайки оповестената през месец юни 2017 година стратегия, СФСМВР продължава протестните си дейности на 22 декември 2017 година – професионалния празник на чиновниците в Групово дело “Гранична полиция “, които ще са съсредоточени към граничните контролно-пропусквателни пунктове.

Това оповестиха от СФСМВР.

В 11.00 часа началото на митинга ще бъде сложено от членовете на СФСМВР на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Станке Лисичково “, Граничен контролно-пропусквателен пункт "Стрезимировци “ и пред РДГП "Елхово “.

В 11.30 часа ще стартират митингите на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден “.

В 12.00 часа ще е началото на митингите на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дуранкулак “ и в град Сливен пред районно управление (на МВР) – Сливен.

Протестният маратон на 22 декември 2017 година ще бъде закрит в 18.30 часа в град Варна на площада сред "Транспортна болница " и Митница - Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР