Исканият от Левски Йозеф Хушбауер официално е футболист на Динамо

...
Исканият от Левски Йозеф Хушбауер официално е футболист на Динамо
Коментари Харесай

Искан от Левски, официално бе представен в Германия

Исканият от Левски Йозеф Хушбауер публично е футболист на Динамо Дрезден. Чешкият национал към този момент бе показан от новия си отбор. Той минава чартърен за шест месеца с алтернатива за закупуването му в отбора от Втора Бундеслига. Днес Хушбауер ще организира и първата си подготовка с отбора.

„ Получих няколко доста положителни предложения, за които съм благополучен и правя оценка качествата си, от задгранични клубове. Но имам вяра, че в случай че Славия желае да бъда неин състезател, има основателна причина за това. Ето за какво харесах и одобрих офертата на Динамо за половин година наем с алтернатива за закупуване след този интервал “, написа Хушбауер в една от обществените мрежи.

„ Вярвам и давам обещание, че ще направя всичко допустимо, с цел да задържим Динамо Дрезден във Втора Бундеслига и да спрем пропадането “, добави още той.

Йозеф Хушбауер не отпътува със Славия Прага за подготвителния лагер в Испания, тъй като имаше съответни предложения към него от Левски и Фортуна Дюселдорф. В последна сметка той се е спрял на Динамо Дрезден. В чешките медии се загатва, че договорката е удовлетворила трите страни по договорката – отборът от Втора Бундеслига, Славия Прага и Йозеф Хушбауер.

Wir verpflichten Josef #Husbauer von @slaviaofficial.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР