. Искането за предсрочното му освобождаване беше подкрепено от 81

...
. Искането за предсрочното му освобождаване беше подкрепено от 81
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Петков вчера ми звънна и попита как да ми окаже подкрепа, имам ли нужда от него в НС

. Искането за предварителното му освобождение беше подкрепено от 81 народни представители от опозицията, а 129 от ръководещата коалиция бяха срещу.

, който привика своите депутати за бърз диалог в стаята на „ Продължаваме Промяната “.

„ Очаквах, че ще желаят оставката ми. Имаше поръчки още предходната седмица. Бойко Борисов също съобщи, че ГЕРБ ще създадат такова искане. В сряда, когато се сменихме с господин Минчев, цялата група на ГЕРБ влезе в залата и ми беше ясно какво следва. Спрях микрофона на Десислава Атанасова /депутат от ГЕРБ – бел. ред./, тъй като правилникът по този начин изисква. Дадох на госпожа Атанасова спомагателни 3 минути, поради парламентаризма, с цел да може да довърши декларацията си. Предупредих я голям брой пъти, преди да й спра микрофоните “, описа Иванов.

„ ГЕРБ бяха привикнали да им се дава думата, когато си изискат, само че разпоредбите важат за всички. Аз съм подложен в качеството на зам.-председател ня Народното събрание и би трябвало да спазвам за спазването на реда и би трябвало да спазвам всички народни представители да са равни пред разпоредбите “, безапелационен бе той.

Запитан за падащия рейтинг на държавното управление, Мирослав Иванов се измъкна: „ Мисля че рейтингът на основния прокурор е по-нисък “.

Според него решетките на Народно събрание са били неточност. Председателят на Народното събрание Никола Минчев счита същото.

По тематиката за участието на РСМ в Европейски Съюз Мирослав Иванов съобщи, че държавното управление има ясна позиция, която не предстои на смяна, в случай че съседката ни не съблюдава Договора за добросъседство от 2017 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР