Искаме на предстоящите следващата година европейски избори да се явим

...
Искаме на предстоящите следващата година европейски избори да се явим
Коментари Харесай

Чуколов от АТАКА: Патриотите трябва да се явим заедно на евроизборите

" Искаме на идните идната година европейски избори да се явим трите партии – НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация ". Това съобщи депутатът от партията на Сидеров Десислав Чуколов в предаването " Беновска пита " по Канал 3. Водещата го попита и по какъв начин ще продължат връзки в обединението Обединени патриоти. Патриотът отговори, че са три разнообразни партии и имат разлики по някои въпроси, само че е бетонирано желанието им да работят за България. " Ще се разбираме, нямаме различен избор ", безапелационен бе атакистът.

Относно днешната среща във Варна сред Европейски Съюз и Турция Чуколов съобщи, че най-важно е да се разиска казусът с мигрантите, които стоят в южната съседка. " Ако ги пусне Ердоган, представете си каква приливна вълна ще мине тъкмо през България, по никакъв метод това не би трябвало да се позволява ", разяснява атакистът.

Той означи и няколко исторически обстоятелството, свързани с днешната дата. " Преди 105 години българската армия е превзела Одрин. Доста символика има и в датата, и в мястото на срещата, само че казусът, който още през 2010 година партия АТАКА поставихме в Народно заседание е за компенсацията на тракийските българи. " Това е идея, която от дълго време движим и се надявам по някакъв метод министър председателят Борисов да повдигне този въпрос ", изясни Чуколов.

На въпрос за изборите в Русия Чуколов, който беше в Москва, разяснява, че у нас не се чу добър разбор, какъвто трябваше да има.

" Путин получи 76%, вторият след него Грудинин, който желае още повече страна - 12% и 6% получи Жириновски, общо стават 94%. Т.е. 94% от всички гласоподаватели в Русия гласоподават за претенденти, които желаят мощна страна, никакъв демократизъм, никакви отстъпления от това Русия да продължава по този път, точно да се възражда от пепелта, в която беше 90-те години ", изясни Чуколов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР