На 18.05.2024 г. се състоя поредна среща на Клиентски съвет

...
На 18.05.2024 г. се състоя поредна среща на Клиентски съвет
Коментари Харесай

Клиентски съвет на EVN Топлофикация обсъди онлайн услугите за информация за фактура

На 18.05.2024 година се състоя поредна среща на Клиентски съвет на ЕVN Tоплофикация, в който вземат участие битови клиенти на сдружението. Срещата се организира в постройката на компанията в Пловдив. Участниците в Клиентския съвет имаха опция да дискутират с представители на ЕVN Tоплофикация настоящи тематики, свързани с възстановяване на потребителско обслужване и предложение на нови услуги.

Акцент на срещата бяха опциите за онлайн услуги за бързо и елементарно информация за фактура:

- На в платформата „ EVN Онлайн плюс ", където клиентите могат да намерят оригинал на последната издадена фактура, както и списък с информация за фактурите за последната една година. В допълнение клиентите могат да видят графика на потреблението си, както и да заплатят бързо и елементарно своята фактура, без спомагателни такси.

- Чрез SMS или имейл уведомяване: с тази услуга клиентите получават ежемесечна информация за фактурата си.

- на телефон или имейл адрес. Услугата е безвъзмездна, за клиентите на всички мобилни оператори.
на тел. 0700 1 7898.

Участниците в Клиентския съвет показаха позитивно мнение по отношение на вариантите, с които клиентите на ЕVN Tоплофикация могат да получават по електронен път информация за своята фактура.

Клиентски съвет на ЕVN Tоплофикация започва през 2022 година Неговите членове имат опция да дават оферти и рекомендации, свързани с услугите, предоставяни от сдружението.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР