“Искаме доказателства, че експулсираните свещеници са шпиони. Това заяви в

...
“Искаме доказателства, че експулсираните свещеници са шпиони. Това заяви в
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Искаме доказателства, че свещениците са шпиони

“Искаме доказателства, че експулсираните свещеници са шпиони. ” Това съобщи в ефира на  Българска национална телевизия Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Според него би трябвало да бъде изяснено пред българските жители какво прави страната, с цел да пази ползите на България.

                                       Така вършат в европейските страни

“Ако тези свещеници са уличени в шпионаж, то те трябваше да бъдат задържани, а не експулсирани.  Те не са дипломати като тези другите 70 от посолството, които имат някакъв статут дипломатически, те трябваше да бъдат задържани, както арестуваха нашите български съграждани във Англия. Ако нямат обаче данни, обстоятелства, тогава постъпват по този метод, тъй като се съмняват, изпращат ги бързо, без причини, без доказателства ”, сподели Свиленски.

                                                            Искаме доказателства

Той съобщи, че в случай че ДАНС си прави работата в полза на българските жители и националните ползи, то би трябвало да покаже доказателствата.

“Предният път, когато бяха изгонени първите 70 дипломати, още веднъж искахме чуване в Народното събрание. Оказа се, че единствено за 15 има някакви доказателства, а другите били около тях прихванати, без доказателсрва ”, разяснява Георги Свиленски.

               Номинацията на ГЕРБ-СДС за локалните избори в София е изненадваща

“Всички сме сюрпризирани от тази кандидатура, ще забележим в акцията по какъв начин ще се прояви, само че това слага различен, доста значим въпрос и един огромен проблем за зависимостта или независимостта на българските медии, тъй като Хекимян се оказа къртицата на Бойко Борисов ”, разяснява Свиленски.

“Всеки може да номинира, който желае. Решихме предизборната конкуренция в София да избяга от рамките на обичайното политическо опълчване и да излъчим претендент, в който жителите да припознаят себе си ”.Така Томислав Дончев изясни избора на ГЕРБ за претендент за кмет на София.

Кметът на София Йорданка Фандъкова пожела триумф на претендента за поста й Антон Хекимян.

Хекимян пък сподели, че всичко се случило преди две седмици.

“Намираме се в ексцентрична обстановка, както сподели преди дни господин Борисов за решението. То нямаше по какъв начин да бъде взето елементарно. Решението съм го взел изцяло умишлено персонално аз и след време, което желаех да ми бъде отредено, с цел да помисля ”, изясни той.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР