Искаме да вдъхнем оптимизъм и увереност, че тоя кошмар ще

...
Искаме да вдъхнем оптимизъм и увереност, че тоя кошмар ще
Коментари Харесай

Борисов: Искаме да вдъхнем оптимизъм, че този кошмар ще свърши скоро, но фактите сочат друго

 " Искаме да вдъхнем оптимизъм и убеденост, че тоя призрачен сън ще свърши и един ден това ще е неприятен спомен. Медицински обаче това не се поддържа от никого. Точно противоположното. " Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в изказването си след присъединяване му в онлайн съвещанието на Европейския съвет.

" Считат в Европа доста от сътрудниците, когато не са пред камерите, да афишират светлото бъдеще, че скоро ще се случи това, само че тогава техните медицински екипи им споделят, че сме първоначално ", добави той. 

" Но с новата пътна карта за възобновяване желаеме да вдъхнем оптимизъм. Това е точната дума ", сподели министър председателят.

" По-точно: след датата или месеца Х, уповавам се да не е годината, доколко стопанските системи ни ще бъдат разрушени. Защото към днешна дата 7,5 % от Брутният вътрешен продукт е отпътувал. Това са трилиони! И нещо по-лошо - милиони безработни и ясното схващане, че рецесията пристигна асиметрично ", добави Борисов.

" На 6 май ще е идната среща. Тогата още веднъж ще приказваме и предоговаряме финансовата рамка, с цел да я обединим с един фонд за излизане от рецесията. Как тъкмо ще стане - Европейска комисия пое ангажимент да го подг
Plovdiv24.bg  излъчи онлайн конференцията. Ако желаете да бъдете известени при бъдещи предавания онлайн, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Facebook: Plovdiv24.bg вести.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР