Искаме да се разследва докрай и виновните да си понесат

...
Искаме да се разследва докрай и виновните да си понесат
Коментари Харесай

Шеф на Пирин: Будников е добро момче, чака се да бъде консултиран с гръбначен хирург

Искаме да се проверява до дъно и отговорните да си понесат следствията и отговорността, сподели за Българска телеграфна агенция изпълнителният шеф на по отношение на вчерашния случай на стадион " Христо Ботев ", при който пострада юноша. В момента 19-годишният Владимир (Володимир) Будников е настанен в благоевградската болница ПУЛС и се чака да бъде съветван с гръбначен хирург, сподели Тасков. Все още не се знае дали и в кое лечебно заведение ще бъде превозен за следващо лекуване.

" Това е едно положително момче, той беше доброволец в нашата филантропична акция „ Автобуса на вярата “ и всички усещанията са, че това е едно възпитано и правилно момче. Дори в случай че е направил нещо, което е в прорез със законите, не това е метода, по който да бъде изведен от стадиона ", разяснява изпълнителният шеф на Пирин.
 Полицията изясни повода за навлизането на трибуните в Благоевград Полицията изясни повода за навлизането на трибуните в Благоевград
Инцидентът стана през вчерашния ден по време на второто полувреме на футболната среща сред Пирин (Благоевград) и Левски. В паузата сред двете полувремена Владимир Будников беше награден от кмета на Благоевград Илко Стоянов за присъединяване му в филантропичната задача на Пирин, с която бяха евакуирани към 30 бежанци от Украйна. Минути по-късно Владимир беше изведен с кола за спешна помощ от стадиона. Преди мача са извършени две срещи с органите на реда, два пъти е правена ревизия на стадиона в Благоевград, уточни Тасков.

Срещи са извършени и с Националния фенклуб на Левски, а в продажба са пуснати 1100 билета точно за да не се позволен произшествия, сподели още изпълнителният шеф на Пирин. Освен Владимир, има данни и за потърпевша по време на дуела жена, която е с леки изгаряния от изстреляна сигнална ракета от бранша на гостите, сподели още Таско Тасков. Днес почитатели на Пирин провеждат във фейсбук за събиране, с което да покажат съпричастност с потърпевшия по време на вчерашната футболна среща юноша. Срещата е планувана за 19 часа пред болница ПУЛС, където Владимир е настанен за лекуване.

Снимка: start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР