Искаме да останат в миналото нещата, които са ни разделяли

...
Искаме да останат в миналото нещата, които са ни разделяли
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: България стои добре на европейската сцена

Искаме да останат в предишното нещата, които са ни разделяли с Македония и да оказваме помощ на западните ни съседи. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев.

Трябва да си сътрудничим по този начин, че сред нас в никакъв случай повече да няма диалект на ненавист и дискриминация. Сигурен съм, че в българското общество има големи желания да се върви по цивилизационния път, уточни Ковачев.

Не би трябвало да разрешаваме идеологии или някакви концепции от предишното да ни разделят. Трябва да бъде показана обективната история – нито с ляв, нито с десен прочит, акцентира евродепутатът.

Ние оставаме еврооптимисти. България стои добре на европейската сцена – опазваме сполучливо външната граница, слагаме успепешно пред Европейския съюз проблемите на Западните Балкани, участваме интензивно във образуването на европейските политки. Не считам за вярно да се пробва опозицията навръх прага на председателството да прави опити за дискредитиране на страната ни, сподели още Андрей Ковачев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР