Искам всички да се гордеят с това, което постигнахме тази

...
Искам всички да се гордеят с това, което постигнахме тази
Коментари Харесай

Треньорът на Черноморец: Догодина ще опитаме да станем шампиони

" Искам всички да се гордеят с това, което постигнахме тази година ", съобщи старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов след провалянето със 75:83 от Балкан като хазаин в третата среща от финалната серия в Националната баскетболна лига (НБЛ), с което отборът загуби борбата за купата.

" При 12 точки за нас крадем топката на контратака. Георги Боянов подава на Брайс Нзи под коша и той изпуска поднасяне. Оттам те взеха битката и ни вкараха. Ние нямаме един панер в идващите минути. Вместо ние да дръпнем напред и мачът да завърши, ние се пускаме по една инерция и край, мачът в действителност завърши. Искам всички да знаят едно - без център моят тим отиде на край. Макол Мойен не беше на себе си в нито един мач от плейофите. Мунис Туту и през днешния ден е тоталщета - 3/15 при пукотевица, какъв брой поднасяния изпусна самичък ", разяснява още Евтимов, представен от формалния уебсайт на Българската федерация по баскетбол.

" Оптимист съм. Искам всички да се гордеят с това, което постигнахме тази година. Ако при започване на годината някой беше споделил, че Черноморец ще играе на край, щяха да му се изсмеят в лицето. Без център и с половин гард, с момчетата, които играха, успяхме да стигнем край. Днес те се бореха и аз единствено мога да ги поздравя. Поздравявам и тима на Балкан, тъй като бяха по-добри от нас. И в трите мача те ни преобладаваха в битката. Днес мога умерено да кажа, че в случай че контролирахме нещата малко по-добре, можехме да спечелим този мач и да играем четвърти в събота. Не успяхме. Сезонът завършва. Всеки се прибира и следващата година ще се опитаме да станем първенци. Аз ще проведа диалози с играчите, управлението също. И аз не съм сигурен дали ще бъда тук. Трябва да се успокоим малко, да прекараме няколко дни отвън баскетбола и да не мислим за него. Трябва да се радваме на това, което постигнахме. Аз като цяло съм удовлетворен и се гордея с моите играчи. Сребърният орден си е сребърен орден. За три години надграждаме и следващата година ще се опитаме да станем първенци ", приключи Васил Евтимов. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР