Искам депутатите да ни дадат яснота, заяви тя"Решението на Конституционния

...
Искам депутатите да ни дадат яснота, заяви тя"Решението на Конституционния
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Повече никакво шикалкавене, не мога да държа мандата безкрайно

Искам депутатите да ни дадат изясненост, съобщи тя

"Решението на Конституционния съд от през вчерашния ден блокира работата на КЕВР. Това значи, че не може да въведем двете цени – едната за по-бедни хора и за такива, които си топлят басейните. Това основава и нов проблем към образуването на държавно управление. Чувам депутатите, че желаят 4 седмици за избор на нов ръководител на КЕВР ".

Това съобщи водачът на БСПКорнелия Нинова, която дойде в Народното събрание и изиска незабавна среща с управленията на партиите, с които левицата договаря за държавно управление, съобщи БГНЕС.

"Искам в този момент среща с управленията на четирите партии, с които преговаряме за държавно управление. Искам да ни се даде изясненост какво имат намерение да вършат. Би било супер безразсъдно да желаят 4 седмици – желая работен график и изясненост. Не мога да държа мандата безпределно. Това не е морално към обществото ", съобщи Нинова, като посочи, че въпреки това това би означавало Българска социалистическа партия, които са мандатоносители сега, да са причина за мятане на страната в спомагателен безпорядък.

Цените на силата, ниските приходи, неяснотата към доставките на газ ни слага в радикално друга обстановка. Искам депутатите да ни дадат изясненост. Допълнително напрежение и безпорядък е пъкъл и не може ние да ставаме пленник на това, сподели Корнелия Нинова.

"В 11 часа групирам управленията на Българска социалистическа партия, Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. Имам удостоверение, че вършим тази среща – повече никакво извъртане и отсрочване. Искам да ми кажат, дали желаят да държим мандата 4 седмици и какво вършим през тези 4 седмици ", съобщи Нинова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР