Искам да видя как всички обещания – и от редовното

...
Искам да видя как всички обещания – и от редовното
Коментари Харесай

Каримански разби на пух и прах обещанията на Асен Василев и Нинова

Искам да видя по какъв начин всички обещания – и от постоянното държавно управление, и от страна на Корнелия Нинова, и на Асен Василев, ще бъдат отразени по този начин, че да спазят 3%-ия недостиг.

Това съобщи съветникът на финансовия министър любомир Каримански.
-->
" Дефицит от 6,4% е недостиг на касова основа. Това е знак, че не са отразени предложенията за промени в данъчните закони, както споделиха и министър председателят Гълъб Донев и министърът на финансите Росица Велкова. Важното е, че служебното държавно управление е набелязало ограничения за опция да се реагира бързо от страна на депутатите и на бюджетната комисия ", разяснява пред Нова нюз Каримански.

" Служебното държавно управление е набелязало ограничения за опция да се реагира бързо, в случай че би трябвало от страна на депутатите да се понижава този недостиг в границите на 3-те %. Това е сложна задача. Искам да видя по какъв начин всички обещания – и от постоянното държавно управление, и от страна на Корнелия Нинова, и на Асен Василев ще бъдат отразени по този начин, че да спазят 3%-ия недостиг ", изясни той.

По думите му, може да се изиска да има 3% недостиг за макрорамката, а не за всяка година поотделно. Това значи, че даже да нямаме в този момент 3% недостиг, може да го реализираме за макрорамката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР