Искам да ви уведомя, че от днес не сме домакини

...
Искам да ви уведомя, че от днес не сме домакини
Коментари Харесай

Хижари изживяха пълен ужас: Бяхме брутално и абсолютно незаконно изхвърлени от БТС с помощта на 30 мутри

Искам да ви уведомя, че от през днешния ден не сме домакини на хижа " Христо Смирненски ". Бяхме брутално и съгласно нас безусловно нелегално изхвърлени от Български Туристически съюз благодарение на 30 " мутри "! Това написаха във Facebook страницата си хората от хижа " Христо Смирненски ", видя Sofia24.bg .  " Не ни разрешиха да си вземем даже якетата!!! ", споделят още в поста си хижарите. Публикуваме целия текст без редакторска интервенция в този момент: 

Ще опиша историята в резюме за да придобиете визия какво се случва в нашата страна и по какъв начин хора на държавни позиции могат да изнудват, заплашват и да работят със мощ и най-после безусловно да те ограбят!

Молбата ми е да споделяте обявата!!!

Ще стартира изначало:

Семейството ни стопанисва хижата от 18 години. Когато е стъпило там тя е била изоставена и полуразрушена. Нямало е покрив, прозорци, порти, вътре са живеели икономически животни. За да се докара до тип, в който да бъде употребена е направена голяма инвестиция. В годините са достроявани бунгала, барбекю, изграждани са стаи, построено е отопление, сложени са слънчеви акумулатори и още доста, доста неща.

Там е и труда и напъните на едно цяло семейство съвсем 18 години.

Хижата е отдадена за стопанисване на Търговско дружество Юндола 1919 и то подписва два следващи 10 годишни контракта с нас,единия годен до 2027 година.

Отношенията с БТС постоянно са били повече от положителни. До предходната година, когато се смениха хора на управителни постове.

И тогава стартира напън и проявление на въздействие и мощ,с цел да ни вземат хижата. Абсолютно в прав текст са ни заявявали, че обекта е прекомерно вкусен, с цел да е наш!!!

В края на годината индивида трансформирал хижата от руина в посещаван туристически обект, главата на нашето семейство, умря! Не мога да кажа,че повода за кончината му са събитията, само че съм сигурна, че оказа помощ!

Тогава натиска върху нас стана още по огромен! Не желая да влизам в детайлности, само че сме подготвени да ги споделим с всеки искащ.

На 30.03.дойдоха и ни залепиха записка на вратата да се изнесем до 08.04. Бележка,не правосъдно решение!

За 10 дни да изнесем цяла триетажна постройка и 18 години живот там!И при настоящ контракт, който имаме.

Отидохме в БТС и се разбрахме с тях да създадем среща и да се разберем цивилизовано. Срещата беше през вчерашния ден. Говорихме и сякаш се разбрахме,каква е нашата и тяхната позиция.Стиснахме си ръцете и ни споделиха,че до няколко работни дни ще получим писмо с тяхното решение. 

Днес в хижата се изсипаха представители на БТС дружно с 30 индивида, множеството едри " Частни охранители " и ни изхвърлиха.

Не ни дадоха да си вземем даже якетата да не мръзнем!

В хижата имаме стока за хиляди левове, обурудване и обзавеждане за десетки хиляди левове,дърва за отопление за хиляди, всичките ни персонални движимости,играчките на децата,лаптопа ни със всички фотоси на децата.

Нормално ли е това да се случва в 21 век в европейска страна?!?!

В момента 30 индивида са вътре и се черпят от нашите артикули за успеха!!!....това виждаме през прозореца.

Ако това не е обир от държавни чиновници....незнам какво е?!?!

Може да не ни повярвате,но това е самата истина:( Имаме юристи и ще се борим,но сега доста бихме желали да се даде публичност на случая.

Моля за всякакво подпомагане!!!

Благодаря,че ни изчетохте дългия пост! Бъдете здрави!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР