Искам да танцувам с някого (I Wanna Dance With Somebody)

...
Искам да танцувам с някого (I Wanna Dance With Somebody)
Коментари Харесай

Нов филм отдава почит на Уитни Хюстън

" Искам да танцувам с някого " (I Wanna Dance With Somebody) е нов биографичен филм за именитата американска певица и актриса Уитни Хюстън.
За мен това беше поредност от любовни истории. Красив метод да погледнеш живота й. Като другите любови, които тя претърпява. Винаги търсите призма, през която да намерите своя път в една история. И за мен това бяха любовните истории, от време на време взаимно свързани, от време на време протичащи по едно и също време. Някои бяха проблематични, други – безусловно красиви...
Каси Лемън, режисьор

Филмът е изпълнен с музика празник за сетивата и тип коректив към други, които описват историята на Хюстън.
Но да, бях обезпокоена дали ще схвана вярно живота й, пробвах се да предам моята позиция, само че и да запазя уважението и любовта, които тя заслужава. В същото време не отбягваме проблемите. Публиката ще види всичко това.
Каси Лемънс, режисьор

Наоми Аки е звездата на кино лентата, на нея се пада тежестта да изиграе толкоз обичана музикална икона като Уитни Хюстън.
Да, трябваше бързо да се науча да ръководя напрежението. И го реализирах. Стресът беше неразделна част от работата. Историята беше персонална и не можех да не приема някои от моментите в живота й персонално, тъй като аз също я обичам от доста време. Трябва да забравиш всички съпътстващи усеща и да се съсредоточиш върху настоящата работа.
Наоми Аки, актриса, в ролята на Уитни Хюстън

Филмът демонстрира възходът на Уитни – от хористка в Ню Джърси до световна суперзвезда – проблемите, триумфите и всичко останало, до гибелта й през 2012 г, на 48 години.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР