Искам да се науча да карам самолет. Само с това

...
Искам да се науча да карам самолет. Само с това
Коментари Харесай

Цеци Красимирова подкара самолет. Мъжът й: Не се качвам при теб!

" Искам да се науча да карам аероплан. Само с това не съм яхала през живота си ". Това предпочитание на топмоделката ни Цеци Красимирова извърши на годишната от сватбата им влюбеният брачен партньор - Майкъл Струмейтис.

За задачата той наел дребен аероплан, който по шест часа дневно ексгаджето на починалия Косьо Самоковеца караше с инструктор, до момента в който научи главните правила и отпусне " схващане от височинния боязън ", както показа манекенката с приятелките си. Веднага откакто изкарала тапията за авиатор, Цецито постави селфикамерата на огледалото, влезе в кабината и предложения брачна половинка си - Майкъл Струмейтис да полетят дружно . " За нищо на света няма да се качвам при теб. Като знам по какъв начин караш кола, по-добре да си остана долу ", споделил с усмивка предприемачът милионер.

След думите му Красимирова наместила парашута си и след молитва, която постоянно си казвала, " разперила крилата " на дребния аероплан. " Крещях като луда от кеф, необикновено е чувството, изключително когато си самичък в кабината ", смее се Цеци, която изясни на приятелите си в интернет чувството да управляваш машина във висините, писа " България Днес ".

Голяма част от приятелите й загрижено загатнаха, че би трябвало да се пази, защото работата по правоприемник за нея и Струмейтис е преди всичко, само че Цеци увери, че се усеща добре и нищо не може да я стресне, даже коронавирусът, от който си отидоха стотици в Испания, където сега моделката живее. " Всички рискови спортове съм предходна, скачала съм и с парашут, единствено аероплан не бях карала. Ето в този момент запълних картинката на мощните преживявания ", горда от себе си е моделката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР