Искам да изразя съболезнования към близките на Георги. Тук съм

...
Искам да изразя съболезнования към близките на Георги. Тук съм
Коментари Харесай

НОВИ ЕКСКЛУЗИВНИ РАЗКРИТИЯ! Майката на Йоан Матев проговори! КОЙ е убиецът на Георги?

Искам да изразя съболезнования към околните на Георги. Тук съм в качеството си на майка. В последните 8-9 месеца моето семейство претърпя огромен потрес. Записът съм го гледала като всички хора, само че в никакъв случай не съм мислила, че това е той. Това не е Йоан и не мисля, че това би трябвало да се разяснява. Това съобщи в "Здравей, България " майката на Йоан Матев, упрекнат за убийството на дребния Георги в Борисовата градина - Сребрина.

"Имах опция да се срещна с материалите по делото и желая да кажа, че мнението на децата и съучениците не е изрично. Те не споделят, че това е Йоан. Възниква и въпроса, в случай че са го мислели, за какво са мълчали две години. Цялото му семейство го поддържаме и го чакаме да излезе ", сподели тя.

"Преди две години не мога да кажа къде съм била на 2-ри юни. Тогава си припомням, че той имаше шампионат по тенис, за който тренираше двуразово, на кортовете до стадиона "Васил Левски " ", добави майката.

. "Не е открито по неоспорим метод дали Йоан е упражнявал тъкмо в този ден. На нас прокуратурата ни отхвърли разпит на един от трениорите, който да удостовери дали Йоан тъкмо тогава е бил на тренировки. Учителите и децата не са безапелационни, че на записът е той. Според тях "колкото това е Йоан, толкоз и не е той ", съобщи адвокатката на Йоан Матев - Стоянка Маркова. "

Клетката на "Виваком " засича телефонен абонатен номер на разстояние до стадион на "Васил Левски ", само че това не е на Йоан Матев. Няма доказателства към оня миг тогава той да е употребил телефон. Той няма мобилен телефон. На мястото на престъплението са открити следи от кръв на две девойки. Искаме експертиза, с която да се потвърди какъв е ДНК профила на тези две дами. Едната кръв е по салфетка, а другата по тоалетна хартия, открити до скамейката, където е осъществено престъпното действие. Не съм аз тази, която ще проверява. При състояние, че Георги Игнатов е открит от лице от женски пол, най-малкото, което е редно, е да се откри на кого е тази кръв. От Йоан Матев по осъществените експертизи няма безусловно никакви следи ", сподели още адвокатката му.

"Относно показанията на дребния ми наследник Марсел мога да кажа единствено, че не са взети по напълно правилен метод. Няма да приказвам повече, ще разберете всичко в хода на делото. Марсел доста неща ми сподели, откакто се прибра от разпит близо 24-часа. Мястото не е обаче ефира да ви кажа по какъв начин е разпитван. Ще разберете в правосъдна зала, не желая да въздействам на делото ", сподели майката на Йоан.

"Йоан даже сега в следствието всеки ден върви на фитнес. Това, че човек пораства сред 15 и 20 години, е обикновено. Не може да се приказва, че съзнателно е напълнявал. Той от 5 годишен тренираше тенис, а след това ходеше интензивно на фитнес. Това е обикновено. Това, че се спекулира, че ще бяга в чужбина е погрешно. Освен, в случай че прокуратурата не му е взела билет, а ние не знаем. Той би трябвало да излезе на независимост ", сподели майка му.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР