Искали ли сте някога да влезете в ролята на детектив

...
Искали ли сте някога да влезете в ролята на детектив
Коментари Харесай

Разгадайте мистериозно убийство, докато пътувате с луксозен влак в Англия

Искали ли сте в миналото да влезете в ролята на детектив от престъпен разказ и да разгадаете мистерията на объркано ликвидиране? С новото еднодневно първокласно пътешестване на един от най-луксозните влакове в света Belmond British Pullman, наречено Dead on Time, към този момент може да преживеете английски трилър в жанр 50-те години на предишния век.

Вълнуващото пътешестване се реализира благодарение на надарени артисти от Уест Енд, с които ще преживеете тайнственост, сходна на „ Убийство в Ориент Експрес “ на Агата Кристи, и всичко това, до момента в който пътувате през красивата британска провинция и се наслаждавате на 5-степенно меню.

Завладяващото преживяване стартира още в специфичния салон на British Pullman на гара Виктория, а откакто гостите потънат в комфортните кресла край масите, облечени в ливреи стюарди с бели ръкавици разливат алкохол в кристални чаши.



Всичко наподобява отлично, до момента в който не се окаже, че има намерено мъртво тяло и тук идва моментът, в който пасажерите би трябвало да разгадаят кой е направил убийството. Актьорите от трупата  преминават през първокласните вагони, с цел да опишат историята, като всеки дава улики, слага клопки и измисля сюжетни обрати.
    View this post on Instagram           
A post shared by Daisy Lewis (@daisylewisred)

Пътниците би трябвало единствено да си подготвят химикалите, защото казусът е комплициран, само че има илюстровано списание в ретро жанр, което служи като управление. И това не е пиеса, а особено прекарване, основано в съдействие с Private Drama Events, в което гостите се предизвикват да взаимодействат с актьорите.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР