Ирландия въвежда нови ограничителни мерки за влизане в страната от

...
Ирландия въвежда нови ограничителни мерки за влизане в страната от
Коментари Харесай

Ирландия с нови мерки за пътуващите от 3 декември |

Ирландия вкарва нови ограничаващи ограничения за влизане в страната от 3 декември, оповестиха от Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни Дъблин всички пасажери, идващи в Ирландия, в това число имунизираните и преболедувалите COVID-19, ще би трябвало да показват негативен резултат от PCR тест, осъществен през последните 72 часа, или антигенен, изработен до 48 часа преди пътуването.

Децата на възраст до 11 година са освободени от тестване.

Проверки за сходство на документите на пътуващите с актуалните условия ще бъдат осъществявани от въздушните и морските превозвачи, както и на място при идване на пристанища и летища в страната.

СЗО отбелязя новия вид Омикрон като пораждащ безпокойствие. Новите ограничавания ще се ползват за най-малък интервал от 14 дни, след което ще бъде прегледана опцията за тяхното унищожаване или продължение.

Подробна информация за настоящите ограничавания може да бъде открита на.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Дъблин на следните телефони за връзка: +353 16603293 и в извънработно време на тел.: +353868167497.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР