Иранския Хълк и неговият треньор Хамзех Морадиан пуснаха изявление след

...
Иранския Хълк и неговият треньор Хамзех Морадиан пуснаха изявление след
Коментари Харесай

Пак оправдание: Иранския Хълк тренирал съвсем малко преди битката

Иранския Хълк и неговият треньор Хамзех Морадиан пуснаха изказване след позорния дебют в бокса, при който Саджаб Гариби беше нокаутиран от Казахския Титан. Гариби премери сили с Джуманов Алмат Бахитович, прочут още като Казахкия исполин. Битката им беше основна за галавечер, която се организира в Дубай. Гариби беше драматичен на кръга и не спираше да обръща тил на своя противник.

Саджад не съумя да вкара нито 1 чист удар и загуби с нокаут за по-малко от 2 минути. Иранската интернет звезда стана за смях, само че Морадиан има пояснение за тази загуба.

Somebody please pay Iranian Hulk to never step foot inside a boxing ring again
— Bowls,Beers,Brawls (@Bowl_Beer_Brawl)
Морадиан е капитан на националния тим на Иран по савате и има 7 медала от международни шампионати и 5 от азиатски. Това обаче не оказа помощ в подготовката на Гариби, който не е упражнявал вярно. Гариби и Морадиан упражнявали дружно единствено 2 седмици. Ето какво показа Хамзех, който даде обещание, че ще оправят грешките.

"Благодарим за положителните и неприятните известия. Искам да обясня малко за мача. Тази борба беше планувана, преди Саджад да пристигна при мен, с цел да го упражнявам. Нямаше по какъв начин да я отложим, тъй като имаше огромна санкция, която трябваше да се заплати. Имахме неприятна обстановка. Саджад пристигна да тренира при мен в Техеран “.

What am I witnessing here
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР