Инвестициите в юани трябва да се обмислят, като се има

...
Инвестициите в юани трябва да се обмислят, като се има
Коментари Харесай

Китайският юан на път да превземе Русия

Инвестициите в юани би трябвало да се обмислят, като се има поради по какъв начин се развиват връзките на Русия със Съединени американски щати и Китай, счита икономистът. Трябва също да се има поради, че съветските банки обмислят опцията за издаване на взаимни карти на съветската платежна система Мир и китайската UnionPay, отбелязва той. „ Винаги всичко зависи от психотипаж на клиента. Можете да обясните всичко на клиента, само че въпреки всичко в последна сметка той взема решението според от прочувственото положение, интелектуалното развиване, осъзнаването на икономическата обстановка и по принцип от психотипаж. Кото е авантюрист преследва спомагателна облага, само че с риск, някой, в противен случай, има потребност от спокоен живот “, споделя Беляев, отбелязвайки, че юанът не е подобаващ за авантюристи, а за прагматици.

По-рано икономистът Григорий Сосновски посъветва руснаците да се извърнат към юана. В същото време той разясни, че могат да зародят избрани компликации при осребряването на китайската валута. Според него, в случай че няма проблем със съхранението на валута в брой, то сега юанът е по-ликвиден от $ и еврото.

Чуват се обаче и гласове, че сходно решение би трансформирало Русия в играчка в ръцете на Китай, който така и така има свои проекти да се възползва от изолацията на Москва, с цел да осъществя остарели свои искания към своя комшия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР