Инвестициите в системата на затворите са предимно в ремонти на

...
Инвестициите в системата на затворите са предимно в ремонти на
Коментари Харесай

Инвестира се в ремонти, а не в охрана на затворите, казват от синдиката на служителите

Инвестициите в системата на пандизите са най-вече в поправки на остарели здания за възстановяване изискванията на лишените от независимост, а защитата и отговорностите по попречване внасянето на непозволени движимости и предмети се прави главно от жива мощ и с механически средства, които са извънредно незадоволителни и морално остарели. Това изясни пред БНР Цветан Михайлов, секретар на Управителния съвет на Синдиката на чиновниците в пандизите.
Той дефинира бягството като тежък случай, който, по думите му, не е първи и напомни за сходно бягство преди 4 години, както и за палежи на коли, благосъстоятелност на ръководители в затворната администрация и за набези над други чиновници в пандизите.

Според него експанзията в местата за отнемане от независимост става всекидневие. Ще желаеме да чуем какви ще бъдат ограниченията и гаранциите, които ще слагат риска от въоръжено нахлуване против чиновник на пандизите и бягство на лишени от независимост в умерени граници, акцентира синдикалистът.

Михайлов е уверен, че е нужен повсеместен обзор на положението на системата и преосмисляне на политиките във връзка с пандизите – от подбора и развиването на фрагментите, през грижата за тяхното здраве, обезпечаване на правната им отбрана и ограниченията за справяне с корупцията и нейното отражение върху сигурността.

В умозаключение водачът на чиновниците в пандизите акцентира, че представляваният от него профсъюз остава открит за разговор и чака провеждането на полемика по посочените основни тематики с екипа на министъра на правораздаването.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР