Инвеститорът Брайън Кели изрази загриженост относно възможността Биткойн (BTC) да

...
Инвеститорът Брайън Кели изрази загриженост относно възможността Биткойн (BTC) да
Коментари Харесай

2 алткойна, които могат да скочат след корекция на Биткойн

Инвеститорът Брайън Кели изрази угриженост по отношение на опцията Биткойн (BTC) да претърпи забележителна пазарна промяна, откакто надвиши границата от $60,000.

В неотдавнашно изявление за предаването Fast Money по CNBC Кели, който е създател и основен изпълнителен шеф на капиталовата компания за цифрови активи BKCM, допусна, че Биткойн може да претърпи спад до почти $43,000, което съставлява 30% понижение по отношение на актуалната му оценка.

Кели акцентира на присъщата на Биткойн като актив волатилност, като съобщи, че оттегляне от 25 до 30% не би било ненадейно. Въпреки това той остава оптимист за дълготрайните му вероятности, като чака възможни нови върхове.

В случай на промяна Кели допусна, че вложителите могат да пренасочат облагите от неотдавнашното рали на Биткойн към различни цифрови активи, което евентуално може да провокира доста повишаване в цената на на разнообразни алткойн планове.

Той уточни опцията за ротационна търговия, като означи неотдавнашния възторг към планове като Solana , който срещна известна опозиция след скока си.

Кели допусна, че в случай че достигнатият в сряда връх от $64,000 се окаже кратковременен връх за Биткойн, типично събитие в бичите цикли може да докара до търсене на различни благоприятни условия от капитали, вложени преди този момент в Биткойн и Етериум .

Кели посочи планове с осезаеми случаи на приложимост, като Solana и Chainlink , като евентуални бенефициенти на отдръпването на Биткойн, като допусна, че вложителите могат да се извърнат към активи, възприемани като имащи същинска полза и стойност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР