Инцидентът с ферарито, което не запали в ефир, направо изкарал

...
Инцидентът с ферарито, което не запали в ефир, направо изкарал
Коментари Харесай

Падат тайни! Любимец на Слави проговори за страшния му гняв: Никога не ни е посягал, но на…

Инцидентът с ферарито, което не възпламени в ефир, напряко изкарал Дългия от кожата му.
Слави Трифонов е зърнал мъжкото достолепие на Краси Радков и сътрудника му Любо Нейков, и то не къде да е, а в… народен ефир. Случката датира от преди повече от 10 години. В скеч двамата комици играят ексхибиционисти. Облечени са с шлифери, а изпод са по нищо – чисто голи.
„ Застанахме по този начин, че камерата да не ни вижда. Слави обаче не знаеше това. И… хоп, развързахме шлиферите и се размятахме. Слави намерения, че са ни излъчили по този начин. А по това време ни гледаха 2-3 млн. фенове. Беше доста под напрежение “, изясни Радков при гостуването си на Тото.
Комикът признава, че е виждал доста пъти шефа си Трифонов гневен. Но най-яростен е бил, когато Ферарито, което трябваше шоуменът да подари, не запалило.
„ Часове по-рано персонално аз го възпламених. Слави категорично предизвести – пичове, всичко би трябвало да е наред. Най-обича Слави да каже, когато нещо не се получи: Е, аз споделих ли ви? И по този начин. Бях в гримьорната и виждам онлайн шоуто. Третия път когато не възпламени, напряко си потеглих. Толкова гневен в никакъв случай не съм го виждал. Викаше, блъскаше. Слави си изкарва яда на порти, столове – удря ги, до момента в който му мине. На нас, сътрудниците, в никакъв случай не е посягал “, сподели още Радков.
Трифонов държи на подбив, само че не би трябвало да се прекрачва една граница, споделя още артистът
Обичаният артист се върна и към времето, когато става част от екипа на Трифонов.
„ Щом получих покана от Слави, одобрих на момента. Казах му – аз съм от Враца, по какъв начин няма да откажа. След като започнах работа, взех решение да върша ремонт вкъщи. Да, но нямам пари. И звъня на тоя-оня за заем. Слави чу, че приказвам по телефона. Пита ме какво се случва. Обясних му, а той незабавно ми предложи пари, макар че се познавахме от 30 минути “, описа още Радков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР