Инцидентът е станал в цех за дограмаШофьор на товарен автомобил

...
Инцидентът е станал в цех за дограмаШофьор на товарен автомобил
Коментари Харесай

Два тона стъкла затиснаха и убиха мъж край Шумен

Инцидентът е станал в завод за дограма
Шофьор на товарен автомобил от Търговище е бил затиснат от над 2 тона стъкла при товаро-разтоварни работи в завод за дограма в село Хан Крум край Шумен. По първична информация мъжът е умрял на място, за Хан Крум са отпътували екип на Инспекцията по труда и проверяващи от ОДМВР.

Инцидентът, който има белезите на трудова акцидент е станал късно следобяд в понеделник в завод за PVC дограма в село Хан Крум. От Търговище дошъл камион със стъкла и водачът трябвало да разтовари стъклопакети.

Според оскъдната за момента информация камионът на 42-годишния Кирил Г. от Търговище бил цялостен с дървени палети със стъкла, заяви " Монитор ". Във всеки един палет имало по 2400 кг стъклопакети. При опит Кирил да отвори един от палетите с железно приспособление над 2 тона стъкла от него безусловно се изсипали и се стоварили върху мъжа като го премазали./ Трафик Нюз

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР