Интернет форумът Kiwi Farms се опитва да се върне онлайн

...
Интернет форумът Kiwi Farms се опитва да се върне онлайн
Коментари Харесай

Хакери пробиха антитранс уебсайт

Интернет форумът Kiwi Farms се пробва да се върне онлайн след пробив от хакери, откакто беше блокиран от компанията за интернет инфраструктура Cloudflare поради евентуално рискова изразителност.

Онлайн форумът разгласи пробива в обява в блога, в която приканва потребителите да смятат, че паролите и имейл адресите им са били откраднати. Форомът е прочут като център за образуване на акции за тормоз, изключително ориентирани към дами или хора от ЛГБТК общността.

" Форумът беше хакнат ", се споделя в обявата на Kiwi Farms.

Cloudflare е осигурявала на Kiwi Farms отбрана от хакове като този, заяви онлайн форумът на потребителите в своя пост.

Главният изпълнителен шеф на Cloudflare Матю Принс заяви при започване на този месец, че компанията е блокирала достъпа до наличието на Kiwi Farms през своята инфраструктура, която дава уеб хостинг услуги, в това число киберсигурност.

" Това е изключително решение, което би трябвало да вземем. Предвид ролята на Cloudflare като снабдител на интернет инфраструктура, е рисково решение ", съобщи Принс в онлайн известие.

" Въпреки това, реториката на уеб страницата на Kiwifarms и съответните, целенасочени закани ескалираха през последните 48 часа. Ние считаме, че е налице изключителна и непосредствена опасност за човешки живот, каквато до момента не сме виждали от Kiwifarms или от който и да е различен клиент. "

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР