Интересите на Русия са насочени към това след следващите избори

...
Интересите на Русия са насочени към това след следващите избори
Коментари Харесай

Експерти шашнаха с оценка за действията на Борисов и Нинова

Интересите на Русия са ориентирани към това след идващите избори да има доста по-приятелски настроени към съветската страна партии, счита някогашният заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев. 

Пред Нова телевизия той напомни, че думите на Москва при изгонването на 14 български дипломати и чиновници преди дни е било, че " надали не това държавно управление, което е изгубило доверието, на премиера Петков, не се преценява с желанието на българския народ да има близки връзки с съветския народ ".

Според Керемедчиев се внася разединение и опция за проруско настроените партии, което се случва и благодарение на българския президент.

Икономистът Евгений Кънев пък счита, че бъдеща коалиция сред „ Продължаваме Промяната ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи не е допустима, тъй като това би означавало, че Политическа партия ще изневерят на своята идея – битката с корупцията. „ Още повече, че „ Продължаваме Промяната ” се стремят и към левия набор – център-ляво, където не е на ГЕРБ електоратът ”, счита Кънев.

По думите му има съществено разминаване сред каузи и думи при водача на ГЕРБ Бойко Борисов и председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Евгений Кънев твърди, че на думи Борисов е със Запада, а на каузи – с Русия, до момента в който Нинова е на думи с Изтока, само че делата й демонстрират, че поддържа Запада.

Кънев сподели още, че вижда наклонност, че фрагментите в служебното държавно управление са главно хора от левия набор, които обаче „ не долюбват или не са в положителни връзки в Корнелия Нинова ”. Според него това е поръчка за завземане на лявото пространство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР