Интересен коментар направи на профила си във фейсбук врачанката Бетина

...
Интересен коментар направи на профила си във фейсбук врачанката Бетина
Коментари Харесай

Млада врачанка постави друга гледна точка върху трагедията пред Спешното: Който разбрал, разбрал!

Интересен коментар направи на профила си във фейсбук врачанката Бетина Ивайлова, която е учила за акушерка в Медицинския университет в Плевен.

Постът й е в обществените мрежи, само че подставя един доста значим въпрос пред протестиращите – да имат мярка и да не насаждат незаслужена ненавист към лекарите и медицинските сестри, тъй като на следващия ден няма да има кой да им помогне на тях. 

Вижте какво написа Бетина Ивайлова:  

" Мислех да се въздържа от коментар, на случилото се в Спешното поделение към МБАЛ Враца, само че не се сдържах. Първо, поради това че съм здравен служащ и второ че съм гражданин на града.

Да си призная, не можах да изгледам цялото видео. За мен това с изключение на, че е тъжно, болно … е и огледало на протичащото се в обществото, в което живеем. Няма да жегвам тематиката, че здравната ни система е в цялостен безпорядък, нито че просветителната е един къс анекдот, а желая да отбележа друго. 

Гавра е, че по-голяма част от популацията на северозападния район нямат досег до здравна помощ, навременна или не! Забравени, отхвърлени и изолирани от света, те си умират на мира, само че към този момент е признато за нещо обикновено и естествено и никой не стачкува.

Та в този ред на мисли … Когато митингите ни станат еднолични и стартираме да укоряваме полезностите, идеалите си и човешкото си държание, тогава вероятно може да стартира смяна. 

П.С: Фунията би трябвало да стартира да се стеснява, както и да се сложи цедилка! 

Който схванал, схванал... "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР