Интер (Милано) продължава перфектния си старт в италианското първенство по

...
Интер (Милано) продължава перфектния си старт в италианското първенство по
Коментари Харесай

Интер продължава без грешка в Италия

Интер (Милано) продължава съвършения си старт в италианското състезание по футбол и още веднъж има три точки преднина на върха, записвайки пета победа в петия кръг. Но с цел да стигнат до триумфа, гостите от Милано се нуждаеха от зашеметяващо полуволе на Федерико Димарко, с цел да пробият най-сетне вратаря на домакините Етрит Бериша.

Домакините от Емполи са навръх противоположния полюс – на последно място с пет загуби в пет мача. Днешната среща беше дебют за треньора Аурелио Андреацоли, който пое работата през седмицата.

Интер стартира интензивно срещата и в началните минути Давиде Фратези и Хакан Чалханоглу бяха покрай отбелязване на гол, а единият от тримата албанци в състава на Емполи Ардиян Исмаили трябваше да избавя вратата си с почистване от голлинията. Интер продължи да диктува събитията на терена до края на първото полувреме, а следващите пропуски бяха на Фратези, Маркус Тюрам и на Федерико Димарко.

Поведението и на двата тима не се промени през второто полувреме и беше ясно, че е нужно нещо особено, с цел да бъдат пречупени играчите на Емполи. 6 минути след началото на втората част Чалханоглу извърши ъглов удар, който беше изчистен. Но левият халф-бек Дималко беше на мястото си и посрещна отскочилата топка със зверско полуволе, което нямаше по какъв начин да бъде избавено от вратаря Бериша. Секунди по-късно Тюрам едвам не удвои, само че ударът му мина на сантиметри до гредата. Емполи се подвигна да търси първа точка и първи гол през сезона, само че Ян Зомер сподели централизация и избави шута на Филипо Ранокия от фаул.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР