Интер едва се докопа до точка в гостуването на Реал

...
Интер едва се докопа до точка в гостуването на Реал
Коментари Харесай

С кански мъки Интер се спаси от загуба срещу Реал Сосиедад

Интер едвам се докопа до точка в гостуването на Реал Сосиедад. Баските и „ нерадзурите “ приключиха при резултат 1:1 в дуел, от който испанският отбор може доста да съжалява, че не си потегля с цялостен актив. Иберийците нацелиха на три пъти гредите зад Ян Зомер, до момента в който италианският исполин изигра доста, доста слаб дуел за стандартите си и изключително на фона на разгрома с 5:1 над Милан в „ Дерби каузи Мадонина “.

Двубоят надалеч не стартира добре за Интер и още в 3-ата минута „ нерадзурите “ можеше да изостават, в случай че ударът на Баренечеа не бе спрял в гредата.

Само две минути по-късно баските поведоха с гол на Браис Мендес, лишил топката преди този момент на Алесандро Бастони.

В идващите минути Интер продължи да е въздържан, като първият удар на италианския исполин пристигна в 18-ата минута. Арнаутович опита да вкара с глава след центриране на Дъмфрис, само че малко не му стигна.

10-15 минути по-късно съвсем нямаше състояние, само че преди почивката Льо Норман едвам не удвои, откакто стреля рисково с глава при едно доста хубаво центриране на Таке Кубо. Оярсабъл пък също имаше опция на собствен ред, целейки за повторно една от гредите зад Ян Зомер.

Второто полувреме стартира със избавяне на Зомер при удар от фал на голмайстора Мендес. При последвалия ъглов удар Оярсабал стреля с глава, само че Зомер се намеси още веднъж.

Около 25 минути преди края пристигна и най-полемичната обстановка. Майкъл Оливър изгони Николо Барела, решавайки, че италианецът е настъпил съзнателно Мендес, до момента в който голмайсторът е на земята. ВАР обаче даде сигнал на британеца, че е сбъркал и Оливър анулира решението си.

Четири минути по-късно Мерино можеше да даде по-комфортен задатък на своите, само че за трети път гредата оказа помощ на италианците.

Десетина минути преди края на мача влезлият от пейката Маркъс Тюрам прати топката в мрежата на Сосиедад, само че голът му не беше зачетен поради засада.

87-ата бе щастливата минута за Интер. Тогава нападателят на „ Змията “ Лаутаро Мартинес направи 1:1, засичайки подаване на Давиде Фратези в наказателното поле.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР