Интензивно е движението по автомагистрала Тракия“ в посока София, съобщиха

...
Интензивно е движението по автомагистрала Тракия“ в посока София, съобщиха
Коментари Харесай

Огромно задръстване на АМ Тракия в посока София

Интензивно е придвижването по автомагистрала „ Тракия “ в посока София, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Няма данни за произшествия.

На разнообразни места по автомагистралата се правят ремонтни действия, демонстрира информация на уеб страницата на Агенцията „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Движението от 11-ия до 9-ия км в посока София се реализира с нараснало внимание, заради осъществяване на ремонтни действия. Ограничена е спешната лента, като придвижването се реализира регулярно по дейната и изпреварващата лента.

В сектора от 11-ия до 16-ия км на Автомагистрала „ Тракия “ придвижването се реализира в двете посоки в платното за Бургас заради ремонтни действия в платното за София. Предвижда се те да продължат до 17 юни т.г. Необходимо е водачите да следват прецизно поставената пътна сигнализация и въведеното ограничаване на скоростта – 50 км/ч, показват от АПИ.

Междувременно очевидци в обществената мрежа Фейсбук, оповестяват, че се е образувало задръстване от около 5-6 км, което започва от 24-тия километър на автомагистралата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР